Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Eveliina Rientamo

Laillistettu psykologi (PsM), varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapeutti (koulutuksessa)

 

Huolestuttaako sinua lapsesi käyttäytyminen, mieliala tai kehitys? Onko joskus vaikea ymmärtää ja ohjata lasta, kun keinot meinaavat loppua? Onko päivähoidossa tai koulussa pulmia, joihin on vaikea keksiä helpotusta? Mietitkö miten voisit tukea lastasi parhaalla mahdollisella tavalla?

 

Kuljetaan yhdessä

Voimme kulkea yhdessä joko pienen polun tai pidemmän polun ja asiakas itse on aina mukana määrittämässä palvelua. Tukea voi lähteä hakemaan vauvaikäisistä aina nuoruusikäisiin saakka sekä aikuisen elämän erilaisiin muutostilanteisiin. Olen erikoistunut vuorovaikutussuhteisiin sekä niissä esiintyviin haasteisiin ja minulla on paljon kokemusta myös neuropsykiatrisista häiriöistä ja niiden vaikutuksesta arjen sujumiseen.

Tarjoan vastaanotolla

  • Psykologiset tutkimukset
    • Suppea: Kognitiiviset taidot antavat tietoa oppimisvalmiuksista ja tutkimuksen avulla voidaan kartoittaa oppimisvaikeuksien taustoja.
    • Laaja: Suppean tutkimukset lisäksi tutkimus tarjoaa tietoa sosioemotionaalisesta tilanteesta esim., kun arjessa esiintyy haasteita sosiaalisissa suhteissa tai tunne-elämässä.
  • Hoidolliset vuorovaikutusarviot
  • Terapeuttiset keskustelut
  • Vanhemmuuden tukikeskustelut
  • Varhaisen vuorovaikutuksen psykoterapia (koulutushoitona)

 

Psykologin tutkimukset, arvioinnit, terapeuttiset keskustelukäynnit sekä vanhemmuuden tukikeskustelut ovat arvonlisäverottomia. Lääkärin määräämästä tutkimuksesta/arviosta on mahdollista hakea Kela-korvausta ja myös jotkut vakuutukset korvaavat tutkimukset/arvioinnit vakuutuksen laajuudesta riippuen, joten kysy omasta vakuutusyhtiöstäsi. Aina voit myös kysyä kunnastasi maksusitoumusta tutkimukseesi/arvioosi tai terapeuttisille keskustelukäynneille.

 

Psykologin palveluihin voit tutustua tarkemmin www.psykologipalvelumielenihmeet.fi

 

Voit varata aikasi suoraan Eveliinalta puhelimitse 0442453436 tai jättää soittopyynnön tekstiviestitse tai vastaajaan.

Eveliinan tavoitat myös sähköpostitse eveliina@psykologipalvelumielenihmeet.fi.