Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Tule fysioterapiaan, tule kuntoon!

 

Fysioterapeutit

Anne-Mari Marttunen

Tiia Vähä-Karvia

Tommi Kukila

Jokainen asiakas on ainutlaatuinen!

 

A-Fysitiimi toimii Kauhajoella Puistotien klinikalla ja Jalasjärvellä Salosen Lääkäriasemalla. Fysioterapeuttimme ovat erikoistuneet TUKI- JA LIIKUNTAELINVAIVOIHIN, TYÖFYSIOTERAPIAAN, URHEILUFYSIOTERAPIAAN, MANUAALISEEN TERAPIAAN.

 

Ikääntyville teemme kotikäyntejä ja toimintakykykartoituksia asiakkaan omassa elinympäristössä. Yritysasiakkaitamme arjen sujuvuutta tuemme toimimalla myös työpaikoilla. Kuntouspalveluidemme lisäksi pidämme asiantuntijaluentoja.

Ensimmäisellä fysioterapiakäynnillä tilanteesi kartoitetaan perusteellisesti. Kartoituksen perusteella laaditaan tuloksiin johtava hoitosuunnitelma. Hoitosuunnitelma takaa yksilöllisesti laaditun ja etenevän kuntoutuksen. Kuntoutuksessa korostamme aktiivista otetta, mutta sisältäen tarvittavat manuaaliset hoidot ja muut menetelmät. Asiakas ja fysioterapeutti asettavat kuntoutuksen tavoitteen, joka määrittelee myös hoitojakson pituuden. Tarvittaessa ohjaamme fysioterapia-asiakkaan lääkärin vastaanotolle.

Fysioterapian aikana opit käyttämään kehoasi oikein ja motivoidut ylläpitämään toimintakykyäsi!

 

Fysioterapeutille voit tulla myös ilman lähetettä. Lääkärin lähetteellä ja kelakorttia näyttämällä saat kelakorvauksen heti ja maksat vain omavastuuosuuden.

Fysioterapiapakettien myötä kuntoutus edullisesti alkaen 49 €/h. Kysy lisää fysioterapeuteiltamme.

Palveluihimme ja fysioterapeutteihimme voit tutustua paremmin www.a-fysitiimi.fi.

Ajanvaraus kotisivujemme kautta sähköisesti tai keskitetyn ajanvarauksemme kautta 040 411 5381.

Sähköposti: info@a-fysitiimi.fi